Menu Sluiten

Passie Voor Hout

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Dakbedekkingsmaterialen – Dakisolatie – Gevelbekleding – Hout – Hout Groothandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over passie voor hout kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Passie Voor Hout

Isolatie | Gevels | Dakwerken | Houtmaterialen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Passie voor hout

loading… Home maatwerk realisaties over ons contact uw vakman uit het juiste hout gesneden uw vakman uit het juiste hout gesneden vertrouwd met hout voor elke job vertrouwd met hout voor elke job ontdek onze passie passie voor vakmanschap bouwen en verbouwen zonder zorgen wil je bouwen of verbouwen het begint bij een plan en een exacte planning. Maar onontbeerlijk is een team dat op het terrein getuigt van passie voor vakmanschap. Pas dan kun je bouwen en verbouwen zonder zorgen passie voor hout met korting Mr projects is beslist een allround bedrijf als het op bouwen renoveren en het van a tot z inrichten van huizen en appartementen aankomt. Wij voeren schrijnwerken uit in de breedste zin van het woord vloeren muren daken en bijgebouwen. Als er hout aan te pas komt kunnen de twee specialisten van mr projects u helpen. Bij ons is geen enkel project standaard. Elk nieuw project wordt op maat gemaakt en elke klant krijgt een gedetailleerde .

harthout stijn van looy home wie ben ik wat doe ik exterieur foto s gt terras in ipe tuinkast onder trap in afrormosia terrassen bloembakken en luidsprekerkasten in ipe terras in ipe schuifdeuren in thermowood terras in merbau interieur foto s gt kasten trappen allerlei contact harthout uw maatwerk in hout mijn passie houten terrassen buitenkasten bloembakken afsluitingen … Maar ook binnendeuren tabletten scheidingswanden valse plafonds plinten … Harthout stijn van looy stijn.van.looypandora.be home wie ben ik wat doe ik exterieur foto s gt terras in ipe tuinkast onder trap in afrormosia terrassen bloembakken en luidsprekerkasten in ipe terras in ipe schuifdeuren in thermowood terras in merbau interieur foto s gt kasten trappen allerlei contact .

De discipline van Passie voor hout

bospad meerhout infohouthandelreynders.be home aanbod over ons promoties contact houthandel reynders hout en zoveel meer een familiebedrijf met een passie voor hout al drie generaties lang is houthandel reynders de referentie op vlak van gespecialiseerde houtproducten en toebehoren. De passie voor hout loopt als een rode draad doorheen de geschiedenis van onze bloeiende onderneming. Deze passie proberen wij zoveel mogelijk te delen met onze klanten door het bieden van een kwalitatief en innovatief aanbod aan houtproducten meer over passie voor hout Ontdek ons aanbod wat we doen acrylaatplaten lees meer houtsoorten lees meer duurzame materialen lees meer interieur lees meer verpakkingsmaterialen lees meer gevel lees meer tuin lees meer dak lees meer schaven en zagen lees meer doehetzelf lees meer behandeling lees me.