Menu Sluiten

Kepers Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Dakbedekkingsmaterialen – Dakisolatie – Gevelbekleding – Hout – Hout Groothandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over kepers antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Kepers Antwerpen

Houtmaterialen | Gevels | Isolatie | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kepers antwerpen

home gevelrenovatie gevel zolder en dakisolatie ramen en deuren premies contact offerte isolatiewerken regio mechelen antwerpen amp omstreken dakisolatie zolderisolatie gevelisolatie mechelen antwerpen amp omstreken pinguin isolatie staat garant voor perfect uitgevoerde isolatiewerkendakisolatie zolderisolatie amp gevelisolatie.wij zijn actief in regio mechelen antwerpen amp omstreken. Wij gevenprofessioneel adviesover alle mogelijkheden materialen en prijzen. Zijn er isolatie premies voor u mogelijk voor dakisolatie zolderisolatie en gevelisolatie die u laat uitvoeren door een erkend aannemer krijgt u in bepaalde gevallen extra premies. Bovendien is er ook nog een btw voordeel van i.p.v kepers antwerpen informatie inwinnen mogelijk. Wij verzorgen hetadministratie gedeelte voor premieaanvragenen assisteren u bij de aanvraag van eventuelebouwvergunning. Offerte aanvragen dakisolatie amp zolderisoaltie denkt u aan dakisolatie of zolderisolatie via uw dak gaat van alle warmte in uw woning verloren. Dat is best veel. Aa.

gratis offerte stuur ons een email home dakwerken kroonlijsten zinken dakgoten franse daken platte daken isolatie lichtkoepels roofing hellende daken pannen metalen dakbedekking dakramen antwerpen hemiksem aartselaar hoboken wilrijk kontich gevelbekleding bekleding met leien bekleding met sidings gevelisolatie dakrenovatie dak herstellen realisaties over ons contact offerte aanvragen cookiebeleid bel dakrenovatie voor franse daken en mansardedaken u hebt niet zomaar een dak Selectie over kepers antwerpen Neen u hebt een mansardedak met zijn typische geknikte vlakken. Daarmee geeft u uw woning een authentieke en stijlvolle uitstraling. Wilt u dat zo houden kies dan voor een renovatie van uw frans dak en klop aan bij de feyter. De uitgelezen kans om ook meteen uw mansardedak te isoleren en flink wat geld te besparen wij zijn actief in gans regio hoboken antwerpen. De eyecatchers van uw dak dat zijn de leien die erop liggen. Zij maken of kraken de look van uw woning. U doet er dus goed aan versle.

Notie over Kepers antwerpen

onze diensten totaalrenovatie kroonlijsten gevelbekleding platte daken pannen leien over ons onze aanpak realisaties vacatures contact pannen leien plaatsing en herstelling met vakmanschap heeft uw pannendak een renovatie nodig bouwt u een nieuwbouw en kiest u voor een pannendak onze ervaren dakwerkers plaatsen of herstellen uw pannendak met het nodige vakmanschap. Antwerpse dakwerken kiest bij pannendaken voor volgende standaard opbouw dampschermfolie of plaat deze afwerking zorgt ervoor dat de isolatie niet vochtig wordt isolatie bij voorkeur isoleren we op de dakconstructie dit geeft immers het beste resultaat. Wanneer dit niet mogelijk is isoleren we tussen de kepers. Onderdakfolie deze zorgt voor waterdichting pan en stoflatten pannen we hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van sneldekpannen kleidakpannen en tegelpannen. Samen met u kiezen we voor de pannen di.