Menu Sluiten

Houtproducten Kepers

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Hout – Leveranciers Hout – Hout Kleinhandel Antwerpen – Hout Groothandel Antwerpen – Houthandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over houtproducten kepers kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Houtproducten Kepers

Houtmaterialen | Gevels | Dakwerken | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Houtproducten kepers

home roofing epdm isolatie gevelbekleding koepels waterdichtingsmiddelen dakranden herbaroof groendaken regenwaterafvoer hout algemene dakwerken contact doe makkelijk zelf uw dak locatie glasstraat hoek vaartkaai merksem antwerpen emailprotected btw be.. Gratis offerte openingsuren maandag uu dinsdag uu woensdag uu donderdag uu vrijdag uu zaterdag op afspraak zondag gesloten onze partners klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte hout hout passie voor hout onze passie voor hout proberen wij te delen met onze klanten door het bieden van een kwalitatief e.

home over ons houtproducten nieuwe aankomsten contact hendrickx hout flexibele oplossingen in europees hardhout lees meer houtproducten hendrickx hout engageert zich ertoe enkel houtproducten van de hoogste kwaliteit te leveren houtproducten kepers binnen uw budget Wij gaan op zoek naar stammen met een grote zuiverheid die wij laten verzagen door de beste zagerijen in europa. Dankzij onze strikte vereisten voor duurzaamheid zijn onze klanten verzekerd van ecologisch verantwoorde houtproducten die beschikken over de pefc en fsccertificaten. Wij verhandelen vooral europees hardhout maar bieden ook een omvattende keuze aan tropische houtsoorten europees eik beuk es kastanje olm populier notelaar sylvester pine lariks tropisch padouk afrormosia wenge azob afzelia ip sip.

Vragen over Houtproducten kepers

header mariasteen contact amp locatie links jobs over ons wie is wie missie contact amp locatie metaal montage hout groen enclave nieuws projecten sterke focus op innovatie toekomstgericht werken jobs u bent hier u bent hier start hout u bent hier u bent hier start hout hout informatie mariasteen heeft een sterke reputatie als producent van allerhande houtproducten zoals paletten bodems houten kisten verpakkingsmateriaal en dergelijke meer. Wij bieden kwalitatieve maatoplossingen just in time Belangstelling i n houtproducten kepers servicegerichte medewerkers met zin voor precisie modern machinepark met o.a. assige bovenfreesmachines voor het moeilijker freeswerk cnc afkort en opdeelzagen voor het op maat verzagen van bijvoorbeeld kepers verpakkingsplanken en platen. Hittebehandeling van verpakkingen bestemd voor export buiten europa in eigen droogovens volgens de ispmnorm. Duurzaamheid voorophet houtafval gebruiken we om onze productieeenheid te verwarmen en als energiebron voor onze droogovens. Contact onze gegevens kan je terugvinden op de contactpagina. Beelden bekijkhieronder wat wij voor.