Menu Sluiten

Houtproducten Cls

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Hout – Leveranciers Hout – Hout Kleinhandel Antwerpen – Hout Groothandel Antwerpen – Houthandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over houtproducten cls kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Houtproducten Cls

Houtmaterialen | Dakwerken | Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Houtproducten cls

home roofing epdm isolatie gevelbekleding koepels waterdichtingsmiddelen dakranden herbaroof groendaken regenwaterafvoer hout algemene dakwerken contact doe makkelijk zelf uw dak locatie glasstraat hoek vaartkaai merksem antwerpen emailprotected btw be.. Gratis offerte openingsuren maandag uu dinsdag uu woensdag uu donderdag uu vrijdag uu zaterdag op afspraak zondag gesloten onze partners klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte hout hout passie voor hout onze passie voor hout proberen wij te delen met onze klanten door het bieden van een kwalitatief en innovatief aanbod aan houtproducten houtproducten cls voor bedrijven op maat Alle houtproducten die een professionele of particuliere dakwerker of verbouwer nodig heeft bieden wij a.

nl en fr home ons aanbod ruw hout houtproducten platen houtbewerkingen over ons milieubeleid documentatie technische fiches brochures certificaten jobs contact houtproducten constructie terras terrasonderliggers gevel andere ijoist ijoists zijn vervaardigd uit flenzen van massief hout cls en een kernplaat van osb. Iliggers hebben een groter draagvermogen dan het traditionele constructiehout. Daarnaast blijven deze ook recht en is het krimpen barsten doorbuigen en kromtrekken beperkt De toekomst over houtproducten cls Ijoists zijn gemakkelijk te verwerken beschikbaar in lange lengtes en wegen een heel stuk minder dan traditioneel massief hout. Door deze specifieke eigenschappen is het mogelijk minder materiaal te gebruiken en te besparen in de montage tijd. Iliggers zijn daarom geschikt voor uiteenlopende toepassingen zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten. Bekijk technische fiche vragen over dit product contacteer ons constructie.

Gegevens over Houtproducten cls

n.v. Keuleers co houthandel home producten constructiehout geschaafd bouwhout plaatmaterialen services op maat verzagen en schaven drenken levering snelle service bedrijf contact vacatures n.v. Keuleers amp co verpakkingen producten daktimmer voor nieuwbouw en renovatie bij houthandel keuleers amp co vindt u al het hout voor daktimmer zowel voor nieuwbouw als renovatie. Onze houten balken van europese douglas zijn bruikbaar als dragende dakbalken maar u kan bij ons ook terecht voor spanten kepers juffers sls cls enz. Hout drenken keuleers en co beschikt over een eigen drenkinstallatie om uw daktimmerhout duurzamer te maken. Hierdoor is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf zoals vocht zwammen schimmels en aantasting door memel of hout houtkevers. In onze winkel herkent u gedrenkt hout aan de lichtgroene k.