Menu Sluiten

Gordingen Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Hout – Leveranciers Hout – Hout Kleinhandel Antwerpen – Hout Groothandel Antwerpen – Houthandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over gordingen antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Gordingen Antwerpen

Houtmaterialen | Isolatie | Gevels | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gordingen antwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan nl fr onze expertise is waterdicht vrijblijvende offerte rsaquorsaquo toggle navigation renoveren industrile panden asbestdaken en gevels huren boogloods variantloods zadeldakloods lange termijn kopen boogloods variantloods maatwerk over interloods werkwijze realisaties jobs nieuws contact home over interloods nieuws nieuw dak voor de scouts van schilde over interloods… Werkwijze realisaties jobs nieuws snel een offerte aanvragen klik hier en vul uw gegevens in nieuw dak voor de scouts van schilde interloods plaatst gesoleerd stalen dak op scoutslokalen de lokalen van e stdominicus en de e stgodelieve scouts van schilde waren dringend aan vernieuwing toe. De verouderde gebouwen waren door het dak niet meer conform de huidige regelgeving en dus werd interloods gevraagd het dak te renoveren. De scouts kozen voor een duurzame oplossing met een robuust uiterlijk gordingen antwerpen voor bedrijven op maat De oude dakplaten werden profess.

overslaan en naar de inhoud gaan top left prijsvraag lopende rekening zoek je werk vakman nodig top right documentatie merken oplossingen contact hoofdnavigatie aanbod top assortiment acties amp promos acties amp promoties blue friday november geen feest zonder bubbels tools werkkledij amp veiligheid werfuitrusting ijzerwaren machines electro amp sanitair bouwbeslag gereedschap bevestiging bouw amp renovatie bouwmateriaal hout amp platen isolatie acoustisch isolatie thermisch verf amp decoratie spuitapparatuur spuitapparatuur hersteldienst verven voor industrie verven voor gebouwen jowi rekken vloer amp muurbekleding slimme oplossing een slimme oplossing nodig kruimelpad home top assortiment hout amp platen hout amp platen voor constructie in de bouw balken cls plafondlatten … Mdf osb multiplex betonplex voor daktimmerin douglas groen gedrenkt tengellatten panlatten kepers spanten gordingen muurplaten voor afwerking ruw en geschaafd hout in kleinere secties handige lengten van . En . Meter schilderdeuren zaagwerk op maat optimale .

Kennis over Gordingen antwerpen

zandhoven borgerhout winkels contact over ecomat blog producten webshop doehetzelf kennisbank cursussen menu zandhoven antwerpen bel over ecomat blog producten webshop doehetzelf kennisbank cursussen vestigingen contact speciaalhandel bouwmaterialen voor duurzaam ecologisch gezond bouwen en wonen sinds voor de doehetzelver voor de vakman natuurlijke bouwmaterialen voor doe het zelf en vakman bij ecomat in zandhoven wij leveren al ruim jaar ecologische materialen voor de zelfbouw in belgi en nederland De kosten van gordingen antwerpen Bouwmateriaal wat de natuur niet belast en gemaakt voor circulaire kringlopen. In onze winkels in zandhoven en antwerpen kan je terecht om je te laten inspireren wat er allemaal mogelijk is om op duurzame manier te bouwen en te wonen. Je kan in de winkels en op deze website ook terecht voor uitgebreide informatie en advies over ecologisch bouwen. Bezoek daarvoor ons blog of de kennisbank. Via onze webshop kan je daarnaast je ecologische bouwmaterialen.