Menu Sluiten

Bebording Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Hout – Leveranciers Hout – Hout Kleinhandel Antwerpen – Hout Groothandel Antwerpen – Houthandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over bebording antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Bebording Antwerpen

Gevels | Isolatie | Houtmaterialen | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bebording antwerpen

skip to primary navigation skip to content skip to primary sidebar skip to footer dakwerken verschueren oudenaarde gent main navigation home diensten projecten over dakwerken verschueren premies prijs dakwerken jobs contact overzicht dakwerken projecten beweeg met je muis over de beelden voor meer uitleg over de projecten. Klik op de beelden om ze in het groot te bekijken. Nieuwbouwproject oosterzele plaatsen van alucachering op gevel en lattenwerk. Plaatsen onderdak zadeldak en afwerken met leien. Sintantoniuskerk in moerbekewaas vervangen van loden afwerking op kerktoren. Nieuwe afwerking geplaatst in quartz zink. Vervangen van tapbuizen en herstellen van soldeerwerk bebording antwerpen prijs aanvragen Residentie rio gent afbraak en vernieuwen zadeldak met aansluitend plat dak. Aansluitingen schouwen verluchtingsroosters en buren met lood en loodvervanger. Rijhuis in gent vernieuwen hellend dak. Plaats.

spring naar de inhoud salembier nv aannemingsbedrijf menu wat je eerst moet weten vacatures waar we sterk in zijn projecten fotogalerij attesten premies contact projecten ga jij voor het wk naar qatar of volg je het wk vanop de salembier tribune in het wintercircus in gent een bericht van sporza oostvlaamse provinciediensten kiezen voor een westvlaams dak samen met democo het nieuwe oostvlaams administratief centrum in de voormalige leopoldskazerne. Klik hier een zolder of een bijkomende leefplek maak van je zolderruimte een bruikbaar iets . Deze mensen kozen ervoor optimaal te isoleren vernieuwen van hun dakpannen en goten. Dit huis staat klaar voor de toekomst epc gekeurd en dit alles in weken tijd ezn landmark op hoog kortrijk gelezen op de site van polo architects kortrijk business park een realisatie van cordeel met gevelbekledi.

Gegevens over Bebording antwerpen

links contact home voorstelling realisaties ons team plooiwerk getuigenissen contact links admin realisaties witgelekruis herentals january begin zijn we kunnen starten aan het witgele kruis in herentals. Het gaat hier om een regelwerk in hout isolatie en een bekleding van gevelpanelen in zink mm dikte in quart vmzinc. De totale oppervlakte van de gevelbekleding is ongeveer een m… Diabolo project e january midden werd ons het diabolo project toevertrouwd dit houd een aantal gebouwental in die dienen langs de spoorwegen…. Gerechtsgebouw bree january in heeft sani systems werken uitgevoerd aan het nieuwe vredegerecht in bree een zinken gevelbekleding met staande naad tussen de betonnen wanden. Quartz zinc plus bent u geïnteresseerd in de prijs van bebording antwerpen Ongeveer een m oppervlakte…. K.